Yaşam

Aile 20. bölümde büyük olaylar yaşanacak

Aile 20. bölümüyle ekranlarda olacak. Soykanlar basında çıkan haberlerin sonuçlarını görmeye başlarken; Aslan, velayet davasını büyük bir zahmete dönüştürmek isteyen Devin ve Nedret ile karşı karşıya gelir.

Haber nedeniyle ifadesi alınan Hülya, bunun hesabını vermek için Devin ve Nedret’e iki yönlü saldırı başlattı; Nedret ise Devin’in karnına büyük bir kurt sokar. Devin’in bir daha hamile kalamaması Hülya ve Ergun’un işbirliğinin bir sonucu mudur?

Marinanın geleceği için önemli bir davete katılan Aslan ve Devin, bir gecelik ateşkes ilan eder. Bu ateşkesle birlikte Aslan, Devin’e yüz yüze değil, el ele savaşabileceklerini hatırlatırken aşk ateşi yeniden alevlenir.

Ertesi gün bir otel odasında uyanan Aslan ve Devin, dün geceye dair hiçbir şey hatırlamaz. Dün gece ikili arasında neler yaşandı?

Serap’ı kurtarmak için harekete geçen İlyas, Cihan’la bir plan yapar. İkili, iş birliği içinde oldukları Bedri’den değerli yardım ister.

Aslan, marinayla ilgili aldığı yeni kararın ardından Nedret ve Bedri ile karşı karşıya gelir. Öte yandan Serap’a yapılan hamlenin ardından İlyas ve Cihan tarafı Aslan için daha tehlikeli hale geldi;

Aslan’ın ihanetinin bedelini ağır ödettiği İbo’nun da gözü açılır. Artık Aslan’ın her cephede farklı bir çaba başlatmasının zamanı geldi.

Soykanlar Eko ve Elif’in düğünü için bir araya gelir. Düğün salonundaki gerilim her geçen saniye artarken; Aslan ve Devin tüm bu gerilimden uzakta kendilerini aşkın kollarına teslim ederler.

İkili yeni bir başlangıca adım atmak üzereyken; Düğünde yaşanacak büyük olay tüm planları alt üst edecek.

solhan-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu