Yaşam

Arkadaşlarınızı Arayın ve Pizzanızı Söyleyin: Pizza Yerken İzlemesi Keyifli 10 Film

Arkadaşlarınızla bir araya gelip lezzetli bir pizza sipariş ettiniz ancak pizzanızı yerken ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız bu içerik tam size göre!

1. Ayı

Carmy adında genç bir şefin başına gelen trajik olayları anlatan beğenilen komedi-drama yapımlarından biri olan The Bear’a bir şans verebilirsiniz.

2. Sadece Binadaki Cinayetler

Komedi dizilerini seviyorsanız Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez’in yer aldığı bu eğlenceli filmi de listenize ekleyebilirsiniz.

3. Brooklyn Dokuz Büyükanne

Komedinin her türlüsü derseniz, size bir başka komik komedi dizisi daha önerelim: Brooklyn Nine Nine!

4. Andropoz

Son zamanların en popüler yerli yapımlarından biri olan Engin Günaydın’ın yazdığı Andropoz’u lezzetli pizzanızı yerken izleyebilirsiniz ?

5. Oyun Gecesi

‘Çiftler için oyun gecesi’ planı beklendiği gibi gitmeyince gelişen ilginç olayları konu alan aksiyon-komedi türündeki 2018 Game Night sineması da beklentilerinizi karşılayacaktır.

6. Ofis

Pizza yerken komedinin iyi gittiğini düşünüyorsanız efsane dizi The Office’i mutlaka izlemelisiniz.

7. Tatil Arkadaşları

Meksika’ya tatile giden bir grup arkadaşın eğlenceli maceralarının anlatıldığı bu sinemaya siz de bir şans verebilirsiniz.

8. Sevdiğim Kişi

Evlilikleri, evlilik terapistlerinden aldıkları tavsiyeleri uygulamakta başarısız olan bir çift hakkındaki bu komedi-drama filmine bayılacaksınız.

9. Shiva Bebek

Sevilen birinin ölümünden sonra bir Yahudi ritüeli olan Shiva’ya genç bir kız olan Danielle’in katılımını ve ardından gelen olayları anlatan bu komedi yapımına hem siz hem de arkadaşlarınız bayılacaksınız ?

10. Yalan Söylemenin İcadı

Efsanevi komedyen Ricky Gervais tarafından yazılan bu film, böbürlenmenin bilinmediği bir dünyada yaşayan Mark’ın başına gelen olaylara odaklanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu