Haber

Fenerbahçe’de tarihi gün! Uğur Dündar’ın Yüksek Kurul’daki sözleri alkışlandı.

Fenerbahçe Şubat ayında Yüksek Kurul Kurulu’nun olağan toplantısı başladı. Adana Demirspor- FenerbahçeMaçta yaşananların gündeme geleceği toplantıda Fenerbahçe Yüksek Divan Başkanı Uğur Dündar’ın konuşması büyük alkış aldı.

“FENERBAHÇE 3 TEMMUZ’DA GÖSTERDİĞİ BİRLİĞİ GÖSTERMELİ”

Uğur Dündar yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe 3 Temmuz’da birlik olup büyük gücünü tüm Türkiye’ye gösterdiğinde ne yaptıysa, bugünden sonra da aynı gücü, aynı azim ve birlik içinde göstermelidir.” söz konusu.

Dündar’ın diğer açıklamaları şöyle:

“KALBİMDE İSYAN HİSSİ YARATTI”

“Dün ablamızı kaybettik. Destek mesajı atan herkese teşekkür ederiz. Yaralarımıza tuz bastık ve bugün buraya geldik. Öte yandan her Fenerbahçe taraftarı gibi Perşembe akşamı düzenlenen operasyonda Fenerbahçe’nin 3 puanı şehit oldu.” , kalbimde isyan duyguları yarattı.

“PUANLARIMIZ KULLANILMAYA BAŞLADI”

Bunun nedeni benim için çok açık; 3 Temmuz’da hangi sebeple olursa olsun Fenerbahçe bir kumpasın hedefi oldu, bu yıl da çeşitli girişimlerle puanlarımız gasp edilmeye başlandı. Çünkü Fenerbahçe gönülden inanıyor; Fenerbahçe denilince akla Cumhuriyet ve Atatürk gelir.

“HİÇBİR GÜÇ FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYON OLMASINI DURDURAMAZ”

Bugün Başkanımız Ali Koç tarihi bir konuşma yapacak. Yapılan haksızlıkları kimsenin itiraz edemeyeceği şekilde görsellerle anlatacak. Fenerbahçe’ye yönelik tüm girişimlere rağmen, cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını hiçbir güç engelleyemeyecektir.

haberanamur.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu