Haber

İnegöl Belediyesi İç Kontrol Eylem Planı Çalışmaları Sürüyor

Kenti geleceğe taşıyacak çalışmaları hayata geçiren İnegöl Belediyesi, üniversite desteği ile iç denetim eylem planı ve izleme değerlendirme çalışmalarını makul aralıklarla sürdürüyor.

İnegöl Belediyesi 2022-2023 İç Denetim Standartları Uyum Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Perşembe günü Ek Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Her birimden birer sorumlunun katıldığı ve 2022 eylem planına ilişkin izleme ve değerlendirme raporlarının görüşüldüğü toplantıda, 2023 yılı için yapılacak çalışmalar da masaya yatırıldı.

Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Doç. Zerrin Fırat ve Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Öğretmenliği Sorumlusu Yasemin Özdemir koordinasyonunda gerçekleştirilen 2022-2023 İç Denetim Eylem Planı Çalıştayı’nda her birim için belirlenen faaliyetlere ilişkin çalışmalar ele alındı. Ayrıca hazırlanan eylem planının izleme ve değerlendirme süreci ele alındı. Üniversitenin desteği ile bölümlerin iç denetim sorumluları ile gelinen son noktanın değerlendirmeleri yapılmıştır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

kocarliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu