Haber

İnegöl Belediyesi’nin İstihdama Katkısı Sürüyor

İş arayanla patronu buluşturan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Mobilya Ahşap İhtisas OSB’de üretimine devam eden Gabba Mobilya’nın diğer 7 şubesi için bay ve bayan 22 işçi alımı yapacağını duyurdu.

İnegöl Belediyesi’nin iş arayanlarla işverenleri buluşturmak amacıyla 2018 yılında kurduğu İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda iş arayan vatandaşları havuzunda toplayarak doğru kişiyi doğru işe yönlendirme misyonunu üstlenen İstihdam Merkezi, eleman arayan firmalarla bağlantısını sürdürerek 22 kişiyi işe alacak yeni iş ilanını paylaştı. işçiler.

GABBA MOBİLYA 22 İŞÇİ ALACAK

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yapılan açıklamada, Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim faaliyetlerini sürdüren Gabba Mobilya’da çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstihdam Merkezimiz ile iş birliği yapan Gabba Mobilya firması; Boyahanede 2 Ar-Ge uzmanı; Dolgu, polyester ve zımpara için 6 kişi, erkek Mobilyaların ham zımparalanması için 5 kişi, kanepe ön hazırlığı için 2 kişi, idari işler için çay ocağı ve temizlik için 1 bayan, iskelet kısmı için tahta kasa ustası ve iskelet çivi çakma makinesi, erkek Strafor yarışması için strafor kısmına 4 işçi ve 2 bayan işçi alacağını açıkladı. Tüm işe alımlarda 18-45 yaş arası, askerlikle ilgili olmayan adaylar tercih edilecektir. Başvurular 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00’de Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda alınacaktır. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 numaralı hattan ve 0 224 715 10 10 numaralı telefondan İnegöl Belediyesi İş Bulma Merkezi’ne ulaşabilirler.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu