Haber

MAN Türkiye A.Ş.’nin CEO’luğuna Mehmet Şermet atandı.

MAN Türkiye A.Ş., otobüs üretimindeki en değerli tesislerden biri. Üst yönetimde görev değişikliği yaşandı. Uzun yıllar MAN Truck & Bus SE çatısı altında çalışan Münur Yavuz, MAN Türkiye A.Ş.’deki görevinden ayrıldı. Şirkete yaptığı başarılı ve değerli katkıların ardından mesleğine yeni bir soluk kazandırmak. Münür Yavuz, görevi uzun yıllar birlikte çalıştığı Mehmet Şermet’e devretmenin gururunu yaşadığını belirtti.

MAN Truck & Bus SE’nin Almanya dışındaki ilk üretim tesisi olarak 1966 yılında Türkiye’de faaliyete geçen MAN Türkiye A.Ş.’nin üst yönetiminde atama yapıldı. Bugün 4.600 kişinin istihdam edildiği, günlük 16 araç kapasitesi ve üretim kalitesiyle MAN’ın en büyük otobüs üretim tesisi olan MAN Türkiye A.Ş.’nin CEO’luğuna Mehmet Şermet atandı.

MAN Türkiye A.Ş. Şirketteki kariyerine Ocak 2003’te başlayan Mehmet Şermet, son 20 yılda şirketin Türkiye ve diğer ülkelerdeki genel merkezlerinde yöneticilik görevlerinde bulundu. Son olarak MAN Truck & Bus SE’nin Polonya Starachowice’deki fabrikasında Genel Müdür olarak görev yapan Şermet, yeni göreviyle MAN Truck & Bus SE’nin Polonya ve Güney Afrika otobüs fabrikalarının sorumluluğunu üstlendi.

Barbaros Oktay, yeni göreve atanan Yavuz’a teşekkür ederek Şermet’e başarılar diledi.

MAN çatısı altında üstlendiği görevlerde başarıyla çalışan Mehmet Şermet, yeni görevini MAN’ın bir diğer tecrübeli ismi Münur Yavuz’dan devraldı. MAN Truck & Bus SE bünyesinde uzun yıllar değerli görevlerde bulunan Münur Yavuz, değerli çalışmalarıyla şirketin gelişimine değerli katkılarda bulundu. Mesleğine yeni bir soluk getirmek istediğini belirten Yavuz, koltuğunu uzun yıllar başarıyla birlikte çalıştığı ve destek verdiği Mehmet Şermet’e bırakmanın gururunu yaşadığını belirtti.

MAN Türkiye A.Ş.’deki hizmetlerinden dolayı Münur Yavuz’a teşekkür eden Mehmet Şermet, yeni göreviyle değerli bir sorumluluk üstlendiğini ve devraldığı bayrağı daha da ileriye taşımaya çalışacağını söyledi.

MAN Truck & Bus SE Otobüs Birim Lideri Barbaros Oktay, MAN Türkiye A.Ş.’de birçok başarıya imza atan Münur Yavuz’a teşekkür etti. Uzun yıllar değerli katkılarından dolayı, görevi devralan Mehmet Şermet’e başarılar diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kaynarca-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu