Teknoloji

Star Wars Jedi: Survivor’da Büyük Bir Oyun Bozan Bug Var

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayınlanan Star Wars Jedi: Survivor, çıktığı günden bu yana PC tarafı tarafından eleştirildi. Nitekim oyunun optimizasyon sorunları sıkıntı yaratıyordu. Şimdi yeniden Oyuncuları depresyona sokan bir hata ortaya çıktı.

Öyle bir bug ki kesinlikle oyunun bir noktasından kaynaklanıyor. oyunda ilerlemeyi engelliyor . Hatta oyunun yeniden başlatılmasını gerektirir.

Koboh gezegeninde ilerlemeyi engelleyen hata

Ortaya çıkan kusur, oyunun başında Koboh gezegeninin bir bölümünde ilerlemeyi engelliyor. Reddit’te paylaşılan bir gönderiye göre bu bölümde oyuncular ne zaman ölüyor? kurtardıkları noktaya geri dönemezler ve sıkışıp kalırlar.

Bu yanılgıyı önlemek için oyuncuların dualite odasıadlı bölümü tamamlayıp asansörden çıktıktan sonra ( droide yardım ettikten sonra ) bir meditasyon noktasında hızlıca meditasyon yapmaları gerekir. Aksi halde öldüklerinde asansör kapalı bir odada mahsur kalırlar ve hızlı seyahat edemezler . Bu durumda tek çare oyunu yeniden başlatmaktır.

Star Wars Jedi: Survivor’da ilerlemeyi engelleyen bu hatanın ne zaman düzeltileceği belli değil. Oyuncular bu hatayla karşılaşmamak için dikkatli olmalı ve Sık sık kaydetmeniz önerilir. . Oyunun performans sorunlarına gelince, EA’nın yakında bir güncelleme yayınlamasını umuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu