Ekonomi

StoneX Group 550 milyon dolarlık birinci sınıf teminatlı tahvil arzı planlıyor

NEW YORK – StoneX Group Inc., bir finansal hizmetler kuruluşu. (NASDAQ: SNEX), piyasa koşullarına ve diğer faktörlere bağlı olarak, 2031 vadeli 550 milyon $’lık Kıdemli Teminatlı Tahvil teklif etme niyetini açıkladı. Özel arz, Kural 144A uyarınca nitelikli kurumsal alıcıları ve 1933 Menkul Kıymetler Kanununun S Düzenlemesi uyarınca belirli uluslararası kişileri hedef alır.

Şirket, bu satıştan elde edilen net geliri, mevcut nakitle birlikte, 2025 vadesi dolacak %8,625 Kıdemli Teminatlı Tahvillerin itfası, kıdemli teminatlı döner kredi olanağının geri ödenmesi ve ilgili ücret ve masrafların karşılanması için tahsis etmeyi planlıyor. Bu senetler, StoneX’in mevcut ve gelecekteki yan kuruluşlarının yanı sıra şirketin diğer öncelikli borçlarının garantörleri tarafından, üst düzey teminatlı ikinci ipotek esasına göre garanti edilecektir.

Senetler üzerindeki teminatlar makul şartlarda ibraya tabi olacak ve senetler, belirli istisnalar ve izin verilen ipotekler haricinde, şirketin ve garantörlerin neredeyse tüm varlıkları üzerinde ikinci öncelikli ipoteklerle güvence altına alınacaktır. Bu hacizler, alacaklılar arası bir anlaşma nedeniyle ilk haciz yükümlülüklerine tabi olacaktır.

Senetlere olan faizin altı ayda bir ödenmesi bekleniyor. Ancak şirket, teklifin tamamlandığını garanti etmedi veya şartlarını belirtmedi.

Bu makale StoneX Group Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

beydaghaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu