Haber

Amasya’da depremzede çocuğa doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından ailesiyle birlikte Amasya’da ağırlanan depremzede için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

gençlik ve SporAdıyaman’dan şehre gelen ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Sultan Bayezid Öğrenci Yurdu’nda kalan 10 yaşındaki Ali Kerem Balcı’nın doğum günü olduğu İl Müdürlüğü personeli tarafından öğrenildi.

Polis ekipleri ve Amasya Gençlik Merkezi çalışanları, Ali Kerem için sürpriz kutlama etkinliği düzenleyerek pastayla odasına gitti. Gruplar, pastasının üzerindeki mumları üfleyen çocuğun doğum gününü kutladı.

Ali Kerem Balcı, “10 yaşındayım, bu benim en güzel doğum günümdü, teşekkür ederim. Herkesi çok seviyorum, çok güzel bir doğum günü partisiydi” dedi. terimini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 depremzedeyi Sultan Bayezid Öğrenci Yurdu’nda ağırladıklarını söyledi.

Çocukları mutlu etmenin onları da mutlu ettiğini vurgulayan Öztürk, “Çocuğumuzun doğum gününe katıldık. Küçük bir hediye verdik. Onları ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Onlar bizim misafirimiz, onlar bizim baş tacımız. Onlara elimizden geldiğince yardım etmek için ne gerekiyorsa yapalım.” söz konusu.

Balcı ailesinin, konutlarının ağır hasar görmesi nedeniyle bir hafta önce kente geldiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu