Yaşam

Dilan Çiçek Deniz… ESTETİK İTİRAF; ‘BUNU BİR DAHA YAPMAYACAĞIM!’

Dilan Çiçek Deniz katıldığı programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Oyuncu kadrosunda yer aldığı 2 Şubat’ta vizyona girecek ‘Aşk Mevsimi’ filmi hakkında konuşan ünlü isim, “Aşk Mevsimi’ni kabul ettim çünkü insanlar sahip olmadıklarını arıyor. Bu benim. İlk filmimde sinemaya girmek istedim.”

“HEDEFİM YOK”

3. üniversitesinde okuduğunu belirten 28 yaşındaki kayıtlı güzel, “Felsefe okuyorum. Bir amacım yok, sanki bir amacım olursa mutsuz olacağımı hissediyorum. İstiyorum” dedi. Bu kısa hayatta elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Dilan Çiçek Deniz, yaşadığı sürecin zaman zaman kolay olmadığını, gözlerinde yaşlarla itiraf ederek, “Estetik müdahale yaptırdınız, sorun burada başladı, gerisi devam etti.”

“BİR DAHA ASLA ESTETİK YAPTIRMAYACAĞIM”

Doktorumla inanılmaz bir iletişim sorunu yaşadık. Daha çok araştırmam, araştırmam gerekiyordu. Sonrasında vücudum inanılmaz bir tepki gösterdi çünkü yeni omuz ameliyatı geçirmiştim.

Aniden ameliyat olmaya ve estetik ameliyat olmaya karar verdim. O an kalbim bunu çok istedi ve denemek istedim. Zaten rahattım çünkü yaptığım şey kalıcı değildi, tersine çevrilebilir, kalıcı olmayan bir şeydi.

O kadar büyüdü ki, o kadar uzun sürdü ki, benim güzelleşme sürecim de uzun sürdü. Haber, özellikle kadın yorumcular… O kadar zordu ki! Bir hata yaptım, bir daha asla estetik ameliyata kalkışmayacağımı biliyorum.

Kendimi her şekilde kabul etmeye ve sevmeye çalışıyorum. Bir hoşluk algısı var ve o hoşluk algısı sürekli değişiyor. Daha iyi hissetmek istiyorsunuz, daha güzel görünmek istiyorsunuz ve bunu yapmaya hakkınız var.

“Vallahi YORULDUM”

2023 yazında badem göz ve çene dolgusu adı verilen estetik operasyonlar yaptırdığı gözlemlenen oyuncu, uzun süre magazin gündeminde kaldı. Dilan Çiçek Deniz o dönemde “Yemin ederim bıktım” diyerek, yüzünde herhangi bir estetik operasyon olmadığını belirtmişti.

omerlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu