Haber

F.Bahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ile ilanVev arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

F.Bahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Grubu ile emlak şirketi ArlanVev arasında şort ve çorap sponsorluk anlaşması imzalandı.

Ülker Stadyumu F.Bahçe Şükrü Saracoğlu SporKülliye 1907 Tribünü’nde düzenlenen sponsorluk imza törenine, F.Bahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş, sponsor firma başkanı Bülent Öztürk ve genel müdür Cem Ergüven katıldı.

Törende, F.Bahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın bazı oyuncuları ve teknik direktör Gökhan Bozkaya da hazır bulundu.

Burada bir konuşma yapan Burak Kızılhan, kadın futbolunun birleştirici gücün en değerli modülü olduğunu belirterek, “Bu sporu daha da yükseltmek ve desteklemek adına ilanVev ile önemli bir iş birliğine imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma sadece bir anlaşma değil.” F.Bahçe kadın futbolu için olduğu kadar Türk kadın futbolunun gelişimi için de.” “Katkı sağlayacak bir adım olarak da görülebilir. Onların daha fazla destekle sahada olmalarını sağlamak ve toplumun her kesimine ilham vermek için çabalıyoruz.” sözlerini kullandı.

Kızılhan, bu adımın gelecekte daha büyük başarılara ve birlikteliğe yol açacağını sözlerine ekledi.

Mustafa Kemal Danabaş: “Kadromuzu 12 isimle güçlendirdik”

Mustafa Kemal Danabaş da, kurulduğu 2021 yılından bu yana, F.Bahçe kadın futbol takımının marka değerini ileriye taşımak için önemli anlaşmalara imza attıklarını kaydederek, “Sponsorlarımız, F.Bahçe’nin en önemli güçlerinden biridir. Bugün, arkaVev değerli sponsorlar arasına katıldı. Anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun.” dedi.

Kadın futbol takımının yeni yapısı hakkında bilgi veren Danabaş, 5’i A milli, 8’i yerli olmak üzere toplam 12 isim ile takımlarını güçlendirdiklerini belirterek, “Yeni bir sezonda aramıza 2 yeni isim katılacak. Sezona 6 golle hızlı başladık ve gol yemeden başladık, umarım böyle devam eder.” Kurulduğu ilk sezonda 104 gol atarak rekor kıran takım, geçen sezon da finale çıkmayı başardı. Bu yıl hedef her branşta olduğu gibi futbolda da şanlı Fenerbahce bayrağını zirvede dalgalandırmak.” ifadelerini kullandı.

Kadın futbolunun ne kadar sürede bu kadar popüler hale geleceği yönündeki bir soruyu yanıtlayan Danabaş, “Kadın futbolunun tam profesyonel hale geldikten sonra daha çok izleneceği ve değerleneceğine inanıyorum. Yeterli tesislerin kadın futbolunu yukarıya doğru ivmelendireceğine inanıyorum. Uluslararası transferlerde çok daha önemli isimler gelecek.Futbolun iyi şartlarda, iyi tesislerde oynanması gerekiyor. Federasyon önümüzdeki birkaç yıl içinde profesyonelliğe geçmeyi planlıyor. Ne kadar çabuk değişirlerse o kadar iyi.” Sanki konuştu.

ArsaVev yöneticileri

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, “116 yıllık dev çınarın çatısı altında olmaktan gurur duyuyoruz. Desteğimiz tüm gücümüzle devam edecek. Kadın sporuna destek olmaya devam edeceğiz. Çok mutluyuz” dedi. Bu işbirliğiyle.” görüşünü paylaştı.

Şirketin Genel Müdürü Cem Ergüven, “Tüzük Değişikliği kongresinde alınan kararla stadyuma Atatürk’ün adının verilmesi ve Eda Erdem’in heykelinin dikilmesinden büyük onur duyduk. Bundan çok gurur duyuyoruz. Kadınların desteği çok önemli. Kadın sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz.” Sanki konuşuyordu.

Gökhan Bozkaya: “Sezon sonunda şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum”

Kadın futbol takımının teknik direktörü Gökhan Bozkaya da golleriyle ilgili bir soruyu yanıtladı.

Altyapı ve tesislerin değerine değinen Bozkaya, “Fenerbahçe’nin bu noktada öncü olacağını düşünüyorum. Kısa vadede hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.” söz konusu.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

avanosajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu