Haber

İsmail Kartal: Maçın başından sonuna kadar hakimiyetimiz vardı

F.Bahçe, Süper Lig’in 22. haftasında konuk ettiği Başakşehir’i 90+4 dakikada Michy Batshuayi’nin penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, şunları söyledi: “Bu galibiyet çok ama çok önemli. Son haftalarda yükselişe geçen iyi bir takımdı. Kendi güçlü oyunumuzu ortaya koyarak herkesi yenebileceğimizi gösterdik. 11’e 11’de 5-6’lık skor vardı. %100 gol atma pozisyonları. 71 kez topu rakip ceza sahasına soktuk.”söz konusu.

“Maçın başından sonuna kadar üstündük”

Ceza sahasına kaç kez girdiğini anlatan 62 yaşındaki teknik adam, şunları söyledi: “Muhtemelen Türkiye’de bir rekor. İlk yarıda 30 kişi 11-11 öndeydi. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı oynadık. Çok kapandılar. Kapalı olan savunmayı açmakta zorlandık. Maçın başından sonuna kadar hakimiyetimiz vardı. Kendi futbolumuzu gösterdik. “1-0 kazandık ama daha farklı da kazanabilirdik. Maç boyunca herhangi bir pozisyon vermedik. Bu tür maçlar stresli ve gergindir. Kazandıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum.”dedi.

“Tedbir olarak Bonucci’yi takıma dahil etmedim”

Sözlerine devam eden tecrübeli teknik adam, kadroda yer almayan Leonardo Bonucci ile ilgili soruya da, “Bonucci’nin ciddi bir sorunu yok. Tedbir amaçlı onu takıma dahil etmedim.”

araban-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu