Ekonomi

T. Rowe Price, kilit iş birimlerine yeni yöneticiler atadı

BALTIMORE – T. Rowe Price Group, Inc., küresel bir varlık yönetimi şirketi. (NASDAQ:GS:TROW), 1 Mart 2024’ten itibaren iki şirket emektarının, Kevin Collins ve Francisco Negrón’un sırasıyla ABD Aracı Kurumları (USI) ve Emeklilik Planı Hizmetleri’nin (RPS) başkanlığına atandığını duyurdu.

1994’ten beri T. Rowe Price’ta çalışan Collins, mali müşavirleri ve danışmanları destekleyen bir bölüm olan USI’nin başına geçecek. Yeni atanan Küresel Dağıtım Başkanı Dee Sawyer’a rapor verecek. Daha önce RPS departmanını yöneten Collins, aynı zamanda SPARK Enstitüsü’nün Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapıyor. Aynı zamanda Annie Brown ve Jim Zurad, USI Asset Management’ın eş liderleri olarak yeni roller üstlenecek ve her ikisi de Collins’e rapor verecek.

Firmaya 1987 yılında katılan Negrón, RPS’nin başkanı olarak Collins’in yerini alacak. Son 12 yılını RPS’nin Müşteri Hizmetleri organizasyonunu yöneterek geçiren Negrón, T. Rowe Price’ın çeşitliliği ve katılımı teşvik eden iş kaynakları grubu MOSAIC’de aktif olarak yer alıyor. Negrón ayrıca firmanın emeklilik odaklı podcast’ine de ev sahipliği yapıyor.

Liderlik değişiklikleri, T. Rowe Price’ın varlık yönetimi ve emeklilik hizmetleri kanallarında büyümeye verdiği stratejik vurguyu yansıtıyor.

2011’den beri şirkette olan Dee Sawyer, atanan başkanları firmaya yaptıkları dönüştürücü katkılardan ve müşteriler ve meslektaşlar için olumlu sonuçlar sağlama yeteneklerinden dolayı övdü.

T. Rowe Price 1937’de kuruldu ve 31 Aralık 2023 itibarıyla 1,45 trilyon dolarlık varlığı yöneterek dünya çapında milyonlarca müşteriye hizmet veriyor. Firma, çeşitli varlık sınıflarında aktif yönetim yaklaşımı ve emeklilik analizi uzmanlığıyla tanınmaktadır. Bu atamalar, şirketin finans piyasasındaki ve müşteri hizmetlerindeki stratejik konumunu güçlendirmeye yönelik devam eden çabalarının bir parçası.

Bu bilgi bir basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

T. Rowe Price Group, Inc. (NASDAQ:GS:TROW) liderlik ekibini güçlendirmeye devam ederken, şirketin mali ölçümleri mevcut piyasa durumunun anlık görüntüsünü sağlıyor. T. Rowe Price, 24,58 milyar dolar Güçlü piyasa fiyatıyla varlık yönetimi segmentindeki değerli varlığını ortaya koyuyor. Firmanın hissedar getirilerine olan bağlılığı, istikrarının ve yatırımcı güveninin kanıtıdır. Temettü verimi %4,55Özellikle de etkileyici bir şekilde 39 yıl boyunca temettü ödemelerini sürdürdüğü için bu, gelir odaklı yatırımcılar için dikkate değer bir InvestingPro İpucudur.

Performans metriklerini inceleyen yatırımcılar, şirketin yakın zamandaki güçlü piyasa performansını yansıtan göstergeleri aramalıdır. Üç aylık pozitif fiyatla toplam getiri %17,19 oldu yürek bulacak. Bu, firmanın son üç aydaki güçlü getirilerini vurgulayan ve yatırımcıların T. Rowe Price’ın stratejik girişimleri ve liderlik değişiklikleri hakkındaki iyimserliğini gösteren bir başka InvestingPro İpucu ile aynı doğrultudadır.

InvestingPro, T. Rowe Price’ın finansallarını daha derinlemesine incelemek isteyenler için birçok ipucu sunuyor; 11 analist önümüzdeki dönem için kazançlarını yukarı yönlü revize etti ve şirketin bu yıl kârlı olacağı tahmin ediliyor. Bunları ve diğer uzman görüşlerini keşfetmek için SFY24Kupon kodunu kullanarak 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde ek %10 indirim kazanın veya SFY241 Kupon kodunu kullanarak 1 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde %10 ek indirim alabilirsiniz. T. Rowe Price için yatırımcılara daha fazla rehberlik sağlayabilecek 5 ek InvestingPro İpucu bulunmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-basciftlik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu