Teknoloji

Yeni Steam Deck OLED duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Ünlü el tipi oyun bilgisayarı Valve buhar güvertesi Yeni modelini duyurdu. Yeni modelde performans açısından değişen bir şey yok ancak diğer alanlarda büyük gelişmeler var. Buhar Güverte OLEDolarak adlandırılan ürün, HDR OLED ekranı, geliştirilmiş pil ömrü, Wi-Fi 6E ve daha hafif olmasıyla öne çıkıyor.

512GB ve 1TB seçenekleriyle sunulan yeni OLED modeli, 7,4 inç 90hz ekrana ve 1280×800 çözünürlüğe sahip. Ekran büyümesine rağmen telefonun boyutu aynı kalıyor ve LCD modellere göre %5 daha hafif.

Bir diğer önemli gelişme alanı ise pil ömrüdür. OLED modelinde valf 50Whr pil sığdırmayı başardı . AMD’nin daha verimli APU’su ve OLED ekranın daha düşük güç tüketimi sayesinde Valve, yeni modellerde %30-50 daha fazla pil ömrü beklediğini söylüyor.

Steam Deck OLED’in 512GB modeli 549$, 1TB modeli ise 649$ fiyatla satışa sunulacak. Daha önce olduğu gibi 1TB versiyonunun ekranı, parlak alanlarda daha iyi görüntüleme için özel parlama önleyici kaplamaya sahip.

Valve ayrıca bir ” Sınırlı sayıda“OLED Steam Deck piyasaya sürülecek. Özel tasarımlı taşıma çantası ve 1 TB depolama alanıyla birlikte gelen bu ürün, ABD ve Kanada’daki müşterilere özel olacak. Sınırlı Sayıda Üretilen Steam Deck OLED’lerin fiyatı yalnızca 2019’da üretildi. sınırlı sayıda, 679$ olacak.

Steam Deck OLED modeli ve sınırlı sürüm Sınırlı Sürümü 16 Kasım’da piyasaya sürülecek ve ön siparişlerin lansmandan birkaç gün önce açılması planlanıyor.

guneysinir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu