Sağlık

Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi Üst Düzey Acil Servis Olarak Onaylandı

Modern ve en yeni teknolojilerle donatılmış Harran Üniversitesi Hastanesi Erişkin Acil Servisi, ülkemizdeki hastanelerin acil servisleri arasında en üst düzey servislerden biri olarak tescillenmiştir.

Acil hasta kapasitesi, acil olayların özellikleri ve olayın branşlara göre oranı, fiziki temelleri, malzemeleri, tıbbi donanımı, çalışanın kalitesi gibi kriterler dikkate alınarak yapılan seviyelendirmede, hizmet verdiği bölgenin özellikleri, bulunduğu konum, faaliyet gösterdiği sağlık kuruluşunun durumu. Servis tüm kontrol aşamalarından başarıyla geçerek 3. seviye Erişkin Acil Servisi olarak tescillendi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nin Sağlık Bakanlığı tarafından 3. Kademe hizmet olarak onaylanması ile 24 saat uzman hekim kontrolünde ileri tetkiklere imkan verecek tıbbi donanıma sahip olacak ve hizmet verebilecek kapasiteye sahip olacaktır. her durumda ağır bakım hizmetleri.

Erişkin Acil Servisimizin 3. Kademe olarak tescillenmesinin Üniversitemiz ve hastanemiz için gurur verici bir gelişme olduğunu belirten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu; “Sağlık Bakanlığı Şanlıurfa Acil Servis Başkanlığı tarafından yapılan incelemeler sonucunda Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Servisimiz tüm kademeleri geçerek 3. Kademe Acil Servis olmaya hak kazanmıştır.

Göreve başladığımız günden bu yana Harran Üniversitesi Hastanemizin hizmet kalitesini daha iyi bir konuma getirerek yükseltmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çaba sonuç vermeye başlamıştır. Bu konuda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-sivrice.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu