Ekonomi

İnci Holding emisyonlarını yüzde 61,7 azalttı

Bu yıl ikinci kez hazırlanan rapora ilişkin değerlendirmede bulunan İnci Holding Yönetim Kurulu Lideri Sevinç Gök, “Bu yıl raporumuzda Avrupa Yeşil Anlaşması gibi düzenleyici değerlendirmelere yer verdik. İklim kriziyle birlikte doğanın ve insanın karşı karşıya kaldığı iklim sorunlarına karşı karbon ayak izi konusunda aksiyonlar alıyor, su ayak izi farkındalığımızı geliştiriyoruz. Eşit çalışmanın, eşit hakların, eşitliğin, çeşitliliğin ve kapsayıcılığın küresel geçerliliğine inanıyor ve bu konudaki uygulamalarımızı olumlu yönde artırmayı hedefliyoruz.

Gençlerin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunuyor, kendi geleceğini tasarlayacak gençlerle ilgili tüm faaliyetlerimizde iletişim sağlamayı değerli buluyoruz. “Bütün bunları ‘çifte önem’ perspektifinden ziyade, ‘kurumun etkisi’ ve ‘kurumun etkisi’ üzerinden değerlendirdik” dedi.

İnci Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Şafak Ozan, “İnci Grubu olarak 2030 yılı karbon emisyonumuzu yüzde 50 mutlak azaltma hedefimiz doğrultusunda karbon ayak izimizi yüzde 13, karbon emisyon yoğunluğumuzu ise yüzde 61,7 artıracağız. 2022.” Azalttık. “Geleceğe dair umutla yolumuza devam ederken, sürdürülebilirlik alanında daha da ileriye gitme ve öncü rol oynama kararlılığımızı sürdürüyoruz” dedi.

Karbon emisyonu yüzde 13 azaldı, atık büyüklüğü yüzde 9 azaldı

Sürdürülebilirlik önceliklerini ‘Yeni Nesiller için Kurumsallaşmaya Yatırım’, ‘Yeni Nesiller için İnsana ve Topluma Yatırım’, ‘Yeni Nesiller için Sorumlu Üretim ve Sorumlu Tüketim’, ‘Yeni Nesiller için İnovasyona Yatırım’ olarak belirleyen İnci Holding, hedefini belirledi. 2022 Yılı Toplam Sera Gazı Emisyonu. Ülke genelinde uyguladığı ve takip ettiği karbon aksiyon planları, global ortaklarıyla ortak politikaları ve sahip olduğu I-Rec yenilenebilir Enerji Sertifikaları doğrultusunda 2021 yılına göre yüzde 13 azaldı. üretim tesisleri. İnci Grubu’nun 2022 yılında geri dönüştürülebilir atık oranı yüzde 78 oldu. Kümenin toplam atık miktarı 2021 yılına göre yüzde 9 azaldı.

esenyurt-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu