Yaşam

Mustafa Armağan çizgi roman öğrencileriyle buluştu

Öğrencilerinin öğretmen olduğu çizgi roman okulunda her hafta alanında uzman bir kişiyle bir konu tartışılıyor.

Okulun kurucusu ve eğitmeni Fehmi Demirbağ, hedefini şöyle açıklıyor: “Milli, manevi ve insani değerlere duyarlı bir gençlik yetiştirmeye çalışıyoruz. Kültürel değerlerimizi yaşatarak yolsuzlukların önüne geçmek istiyoruz. Çocuklarımızı dijitalleşen dünyanın şartlarına hazırlamaya çalışıyoruz.”

Türkiye’nin ilk ve tek çizgi roman okulu eğitimine hız kesmeden devam ediyor.

Eyüpsultan Asım Kuşağı İmam Hatip Ortaokulu, Ümraniye Kültür Müdürlüğü, Başakşehir Akif İnan İmam Hatip Lisesi, Başakşehir Kültür Müdürlüğü, Başakşehir Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bağcılar Kültür Müdürlüğü, Bağcılar Hikmet Barutcugil Güzel Esenler Sanat Lisesi Bu yıl Gençlik Spor Müdürlüğü, Güzide Özdilek İmam Hatip Lisesi, Tuzla Kültür Müdürlüğü ve Pendik Kültür Müdürlüğü kapsamında gençlere ve ailelere yönelik çizgi roman eğitimleri devam ediyor.

Detaylı bilgi için www.cizgiromanokulu.orgOkulun faaliyetlerini adresinden takip edebilirsiniz.

Çizgi Roman Okulu ayrıca İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Akademileri ve Rami Kütüphanesi ile birlikte öğrencilerin öğretmen olduğu bir eğitim programı da yürütüyor.

Bu programda her hafta alanında uzman öğrenciler öğrencilerle buluşuyor. Haziran ayı sonuna kadar devam edecek eğitimde amaç, her öğrencinin bir çizgi roman hazırlayarak stant açmasını sağlamak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu